10minggu 6hari

Hai mommy2, just nk tye.. Normal ke bila dah masuk minggu ke 10, akan rasa sakit perut n sakit belakang.. Confuse n tertanya2 tkot something wrong jer.. Before ni pon penah gugur..

1 Trả lời

Kalo skit perut yg terok direct jumpa doc. Kalo mild2 tu still normal sbb rahim tgh nk berkembang. Kalo tido jgn terlentang sbb bby mkin berat jd tekanan pada tulang belakang. Bring ngiring. Sapu minyk kt bhgian belakang kalo rasa skit. Tp btter cri minyk yg jenis sejuk.bnding pnas