buku Pink 6week 1day

hai mommy2 nk buat buku pink berapa week ye ? kang klo g awal kne mrh . g lmbt lgi lah kne mrh. #bantusharing

1 Trả lời

Macam saya lepas seminggu chck upt, saya terus p hospital😅sbb nak confirmkan prgnt.. first baby jadi xdak arah nak buat ap, niat nak p hospital nak chck btoi ka prgnt.. lepstu kk buat terus buku pink, waktu tu baru 2 week lebih, misi puji sbb saya dtg awal boleh pihak kk buat pemerhatian kndungan. Sekarang Alhamdulillah skng 10 week dah

2y trước

yeke ? ok2 tq info ye ...