kandungan 11minggu

hai mommy2 .. nak tanya ,,normal ke kandungan dh masuk 11minggu perut masih lembut lagi ? breast pun hilang rasa sakit .. #bantusharing #mommybuntu #pregnancy

4 Các câu trả lời

18weeks mcm tu perut bru start rse keras. 11 weeks masih awal sgt lg. Baby bump pon stgh org belum muncul. Klo awl2 hamil rse ngilu mcm kena cucuk n sakit breast, InsyaAllah skrg dah hilang rse sakit tu. Enjoy rse xsakit skrg, nanti start 2nd tri rse sakit yg lain pula, mcm lenguh, sakit perut, asyk ke toilet setiap stgh jam. Tp setiap org lain sakitnya, ada jgk yg xde rse apa2 spnjang kehamilan.

3y trước

hehe ,,tq sis

inshaaAllah normal sis, perut start rasa keras masa 17 weeks untuk saya. second trimester baru start keras sikit, breast pun saya stop rasa sakit at 11 weeks gittu. kalau tak awal tu memang sore betul, take care ya sis

Assalamualaikum nak tanya kalau 11mggu sken xp tak nampak apa-apa dlm perut knpe ya xp bila tgk test prnet still positif hamil?

3y trước

bru" ni scan balik Alhamdulillah baru nampak xp kecil sangat sebesar biji kacang je,bila sy tgk bby kwn sy yg 12w xsma saiz besar jauh beza..kwn sy 12w da 5.53cm sy bru 0.75cm,nampak sgt jauh beza,..sah" kandungan sy xsmpi lgi 12w mgkin bru dalam 3w..xp D.r xckp lgi usia baby sbb D.r nak pastikan sekali lagi tgu slps 3w dtg lgi sekali nak scan,sebab MCM ada dua 😅

11week baby kcik lg sis .. nnti baby dh bsr keraslah prt tu ..