List barang baby yang penting

Hai mommy2 boleh tak listkan barang2 baby yang penting sahaja untuk newborn nanti.. Saya dengan suami tak de pengalaman lagi nak beli apa2 . Bru ni ada gi shopping barang baby sebab ada sale sekalinya baju , tuala , Barut , Sarung kaki sarung tangan , Tu je dpt beli trus laki bini blerk 🤣 .. Tq mommy

1 Trả lời

ni Sy punya. tengok2 orang punya jgk pastu decide sendiri, quantity, mana yg penting & perlu diutamakan

1y trước

boleh awak. jap ye Sy hantar