Tambah Berat Baby

Hai mommy2... Baby dah masuk 3 bulan. Semalam appointment imunisasi. Doktor kata berat baby x lepas green line. Baby hanya 5.4kg berbanding yg sepatutnya 6kg ? Ada tips untuk tambahkan berat?? Untuk makluman baby sekarang ambil formula.

1 Trả lời

Hai. Pernah check cra bancuhan susu x? Klau sy, 2scoop utk 2oz. Alhamdulillah baby naik 1kg every month. Tk silap sy,salah bncuh pon boleh menyebabkan baby xdpt nutrisi