Menghitung hari

Hai mommy2.. ada yg due sda dekat blm bersalin lagi ka? Kita due 30.10.20 Sllu sakit tpi blm turun tnda lagi Brpa hari ja lagi due 😔

27 Các câu trả lời

Banyakkan berjalan buat senaman ringan yg sesuai utk pembukaan jadi sis xlama rasa sakit.. saya due 17.09 tapi baby saya lahir 08.09 sbb saya selalu buat senaman utk senangkan pembukaan tu dan 07.09 tu saya naik turun bukit.. esoknya start sakit jam 9 pagi hingga jam 1 sakit pembukaan tu dtg tiap 1 setengah jam dan jam 3-4 sakit dtg tiap 15 minit..dan jam 5 ptg pembukaan 3cm tapi time tu mmg saya suda di hospital dan jam 6.25 baby saya lahir secara normal.. baby pertama saya..

Saya 31hb tp still xda tnda2,,harap sangat dpt bsalin sblum due date😘..semoga semua ibu2 yg sedang mhitung hari di permudahkn sgalanya,di berikan kesihatan yg baik untuk ibu2 dan bby dlm kndungan kite...mudah2an kite semua sntiasa dlm lindungan Allah swt..amin3x..

sy 18/11, hari ni kena demam mngejut.. satu bdn mnggigil .. perut kejap kejap mngeras.. dri belakang smpai ke seluruh bwah jdi sakit.. nk nngis rasa.. tpi dh mlm skit alhamdulillah dh okayy skit.. panas bdn pun kurang dh

kena aktif sikit.. klau rumah ada tangga lagi okey tp hati2 je.. sy due 30/10/20 tapi baby kluar dgn jayanya 27/9/20 🤣🤣 masa pregnant sy terlebih aktif buat kerja , siap naik turun tangga tingkat 3. 🤭🤭

4y trước

sya pn rajin naik trun tnggal jalan2 .. pik tah laa lmbt plk dua kluar nyaa.. best nya sis da bsalin... due kita sma tapi awal sis bsalin Yaaa

Sama tarikh due kite..sy pun sma..da hmpir smgu sakit.kaki dah 3hari bengkak tapi masih lum sakit contraction sepenuhnye..moga2 dipermudahkan urusan kite nanti.

sy due 28/10..ada rasa sakit tapi belum turun tanda lagi.. smlm teruk jugk siap cirit-birit + sakit pinggang tapi sampai pagi ni Still belum turun tanda.

Sama lah sy 29/10 ni serah diri..belum ada tanda pApe lagi..neves nyeee ..harap2 dipermudahkan lah urusan kita ya untuk bersalin..amin yra..

Same laa sye due 31.10.2020.. tpi xde tande lagi.. Klu x bersalin lagi 30 ni kena g serah diri kat hospital sbb sye ade GDM..

hi sis, same..sy pn due 30/10...mnghitung hari la kt sesame..🤗...smoga urusan kt dpermudahkan yea..

4y trước

insyaallah aamin2 smoga urusan kita d permudahkan smuaa

sama la sis saya pun due 29/10 ni. takde tanda2 apa apa lg cuma sakit2 biasa ja.

4y trước

kan sama la sis... kerap megeras sllu sakit tapi tnggu turun tndaa x da jgk haiyooo... smoga d permudahkan la urusan kita smuaa 🤲