due date dh dekat

hai mommy2, ada tk cara untuk bagi beby kluar sebelom due date, risauu lhaa klu beby seronok sangat duduk kt dlm perut mummy dia lama2 nie, tk sabar nk tnggu si kecik nie, btw nie first baby so tkde pengalaman

due date dh dekat
2 Các câu trả lời

Banyakkan berjalan sis. Bagi cepat keluar, bercakap dgn baby pujuk baby suruh keluar sis. Sy 37 migu 4 hari pecah air ketuban

senaman bg snng keluar lg stu kerap amik minyak kelapa dara sbb dh okdh tu