baby

hai mommy.. sya nk tnya kenapa baby 5 bulan suka garu kepala n muka.. muka ank sya luka sbb suka mggaru.. lagi2 waktu nk tidur #anakfirst

6 Các câu trả lời

Anak saya pun suka garu2 kepala time susu and nak tidur. Bila google salah satunya eczema, jangkitan telinga atau tanda2 tak sakit. Tapi garu kepala juga tanda2 nak tidur juga. Nak kepastian kena Tanya doctor.

Baby 5 bulan takleh pakai sarung tgn dah sbb dia nak explore. Dia nak belajar utk pegang/sentuh benda2. I suggest kena rajin2 ketip kuku anak baru tak luka. Sbb anak sy pun sama mcm anak awk.

Sy ada tgk rancangan Tanya Dr. Say. Ada pakar kulit ckp klu baby selalu garu muka dia tu tanda eczema. Awk dh bwk baby jumpa doktor keM

Anak saya garu kepala kalau mengantuk, habis cabut2 rambut dia 😂 kadang2 saya pakaikan sarung tangan & pastikan kuku pendek

Dia rimas & bosan. Itu tanda dia ☺️

Pki sarung tgn sis