KEPUTIHAN .

hai mommy .sy nak tanye .knpe ye mase kencing klua mcm keputihan skali dgn darah sikit ?takde rase saket ke ape .sy bru 12 weeks .

6 Các câu trả lời

kalau keluar darah lagi nnti awak pakai pad atau pantyline...lepas tu awak gi kecemasan untuk check... semoga awak dgn kandungan sihat sentiasa sehingga bersalin

Better pergi jumpa doc sis.. Doc or nurse kk pun selalu bgtau kalau ada darah setitik or sewakti dgnnya kena g hospital.. Apa2 pun semoga bby sihat2 selalu

Sy hari tu ada bleeding sikit time 13w even perut tak rasa sakit tapi sy terus pi jumpa pakar untuk check

kalau ada keluar darah, better awak check dengan doktor

awak penah check masalah kputihan kt klink x? buat vaginal swab?

cek la