Keputihan campur darah

Siapa pnh alami keputihan campur darah mcmni? Tak pun keputihan gbs, Boleh share tak... Btw pagi pun ada keluar keputihan campur darah ni masa kat kk. Doc trus cek vagina sy dgn muncung itik n ambil sample skali. Doc kata takda bukaan lgi, cuma bnyak keputihan n dinding vagina ada luka sikit yg menyebabkan ada darah dgn keputihan tu. Doc bgi ada ubat insert candidago tu, tpi sy tkut nak masukan ubat tu sbb msih ngeri dgn muncung itik tu tambah lgi sy kerap kencing dlm 3 4 kali mcmtu. Tpi tula, tkut mcm mna skalipun tetap kena masukan ubat tu jgk, tknak jdi apa apa dkat baby twin. Skrg baru 33 weeks #firstmom #ingintahu 🥹

Keputihan campur darah
6 Các câu trả lời

Sy pun pernah jadi mcm ni sis masa 4 bulan doktor ckp bnyk keputihan dia check jalan apa semua ya allah sy baby first seram+ malu pun ada 🤣,kena tahan wad 1 malam lepastu doktor pantau siap bagi ubat nak masukkan kt vagina ,sy buat sendiri nak suruh nurse segan 🤣,dia masukkan tu tak sakit pun sis ,lepastu kena tunggu 1-2 jam baru boleh buang air kecil ,alhamdulillah skrg sy dah 6 bulan lebih ☺️baby semua okay 🤲🏻

tkde apa ii, masuk kn je ubat tu sblom tido, tk yah guna alat dia bgi.. pkai guna jari snng, x rasa pape... just rilek tk perlu kemut 😅 ubat tu nnti dia akan cair sndiri

sye pun ade gbs.. n Dr check memg ade luka kt dlm..sye penah klua kputihan campur darah nie 3 hri sblum bsalin.. mse tu sye 37 weeks..

sy candida&gbs+. sy jenis keputihan berwarna kuning pekat dn gatal. dh bersalin 5.1.23 haritu☺️

1y trước

awak masok kan guna alat atau guna jari ya? masok kan waktu bila? sebelom tido ka @nanthini

masukkan ubat keputihan dlm vagina

sya pernah jdi mcm niey sis..