berat naik 36 weeks

hai mommy sy nak tanya pendapat atau pengalaman mommy² semua. pernah x dah nak dekat due bersalin tiba² selera makan mommy bertambah and berat naik dr yg di jangka kn ?? ada risiko apa² x kalau berat still lg naik lepas tempoh yg misi bg utk pantau air kncing & tekanan drh ?? #ingintahu

1 Trả lời

Sy naik mendadak start 37w. Tp dtg sekali dgn kaki bengkak. Cuma kena pantau urine shj. BP klu duduk tinggi tp bila baring ok semula.

2y trước

Utk kes sy, Alhamdulillah takde apa sbb sy pun aktif saja. Sy smpai overdue..bby seronok duduk dlm 😅