want to know

Hai mommy... Siapa due bln9 dah brsalin ka? Sy due hari ni 25/9/19 tapi bby xkluar lgi gnap dah 40wk... Nti mggu dpn 03/10/19 serah diri dah kat hospital, 04/10/19 dah kna msuk ubat... Ada tips x utk brsalin lbh cpt sblm tarik induced tu.... Risau pula...

2 Các câu trả lời

pengalaman sya shri sblm 40w kuar, p hsptl cek 1cm kna suh balik, msa 40w siang xda tnda lgsg, msa ni sya start pujuk2 baby, bwa bckp, jln itik, mlm sblm tdo pecah ketuban😁

5y trước

sya da bsalin 5.11.18, due 4.11.18, mlm 4.11 tu sya pecah ketuban😁

*kuar darah