Nafas bayi laju

Hai mommies sekalian,nk tanya?saya baru bersalin pagi tadi,tapi baby masih dkt nicu sebb nafas dia laju,berapa hari admit ya?

2 Các câu trả lời

Hai mommy. Maaf saya takda pengalaman. Boleh rujuk doktor since doktor tahu tahap kesihatan baby

Anak saya admitted nicu jugak sebab pernafasan. Dia kena tahan 3 hari..

2y trước

Dah keluar dah, Alhamdulillah.. Dia sekarang 9 hari. Baby masuk nicu bila sis? Dah stabil tak? Hopefully stabil, tak lama lagi keluar lah tu. 😘