33weeks..

Hai mommy semua..sye harini,dah 33weeks tapi saya jarang sgt berbual or sembang dgn baby dlm perot..sye hnya usap2 je prot hri2 bgi dia rse sentuhan..first baby sye rse janggal nak cakap sorg2 gn bby..kdg2 sroh ayh dia je usap smbil cakap..tapi sye xpnh ptus doa semoga anak sye jadi ank yg soleh/solehah dn dpermudahkan urusan bersalin nnti?

1 Trả lời

Sama la. Mcm awkward nk ckp sorang2 x tahu ape nk dibual. Xpe sis ngaji2 smbil usap perut. Baby dia dh start develop simpan memori apa dia dengar n dia boleh igt suara ibu dari dlm perut