Bintik2 kecik berwarna merah

Hai mommy semua,nak tanya normal ke celah peha timbul bintik kecik2 berwarna merah, belah kanan je yg kne#SeriusTanya #bantujawab #firstmom

1 Trả lời

Bintik2 mcm ruam ke? Kndgn awk dh brpe mnggu?.. mcm sy nk msuk trim2, selalu kne ruam di tubuh bila terdedah dgn cuaca haba pns, sensitif sgt2..smpai thap ngis beremosi sbb xtahan..😅 msuk trim3 elok dgn sendiri..pembawakn jgk tu

5mo trước

Saya masuk trimester 2 jgak awak.. Owh.. Pembawaan ye.. Thanks share tau.. ☺️