Susu semasa hamil

Hai mommy semua..boleh share tak susu apa yang mommy minum masa pregnant? Saya dah masuk 19 weeks tp susu tak minum lagi. Makan obimin sahaja dgn calcium dari farmasi

21 Các câu trả lời

Sy mnum enfamama dri start 6 minggu msa thu pregnant smp skrg 33weeks+. Beli yg prisa choc. Mnum pnas2 sdap, buat shake dgn ice lg laaa sdappp😋skrg sy topup lg 1 susu, nestle family 5x DHA tu. 😋Jd ikut selera la hrini nk mnum mna satu😅

1st Dan 2nd trimester minum susu frisomum..3rd minum susu kambing wildan..minum susu dan ubat kene jarak 1@2 jam..jgn mkn skali.mcm sy pg minum susu mlm mkn ubt iberet..kadang Pg mkn iberet..mlm mnum susu..

sy mula2 mnum enfamama...tp lps tu sy mnum dutch lady low fat je..senang..xyah bncuh..tuang trus mnum.hehe..sy ada gdm diet ctrl..mmg doc yg suggest mnum dutch lady low fat tu..

Saya beli enfamama tapi tak boleh telan. So minum susu nestle family je skrg dh masuk 6bulan tukar susu kambing Hi Goat...

3y trước

Sy pon sama amalkan minum HiGoat

saya mnum anmum smpai skrg kndungn 7bulan. nurse sruh tukar susu sebab berat naik cepat sangat 😅

fresh milk. susu segar putih / coklat. memang minun tu almost setiap hari :)

anmum,enfa mama n similac mom..antara 3 nie sye lg prefer similac😊

Sy xminum susu sbb xsuka nasib baik hb ape semua cantik 😁

saya minum nespray, tu je tekak boleh terima 😄

3y trước

𝙨𝙢𝙚 𝙙𝙜𝙣 𝙨𝙮𝙚, 𝙣𝙚𝙨𝙥𝙧𝙖𝙮... 𝙨𝙪𝙨𝙪 𝙡𝙖𝙞𝙣 𝙩𝙚𝙠𝙖𝙠 𝙧𝙨𝙚 𝙢𝙖𝙘𝙖𝙢 𝙨𝙪𝙨𝙪 𝙗𝙖𝙨𝙞.....

frisomum & dutch lady low fat. gdm dc