Meneran kuat ketika sembelit

Hai mommy semua.. sy pregnant baru 6w.. tp sy kerap sembelit wlupun da minum byk air.. setiap kali nk membuang pasti meneran lame.. kdg2 sampai berpeluh.. tandas plak jenis cangkung.. persoalannye bahaya x utk kandungan klu meneran kuat?

3 Các câu trả lời

Boleh minta ubat lawas dr doktor atau farmasi yg sesuai dgn ibu mengandung. Awal pregnancy mmg kena sembelit

rjuk doc sis