Please suggest Mesin BSP mommiess 🙃

Hai mommies, boleh suggest brand mesin bsp mana yg btul2 accurate tak? Sb sy ada bt bsp with 2 diff brand at the same time, tp dpt result lain2..peninglaa Brand dr gluko : 3.9 Brand Sinocare : 6.8 #pleasehelp

4 Các câu trả lời

Bwk p kk minta nurse compare dgn bacaan dari klinik punya. Sy guna accu-check bacaan sy lebih sensitif sikit dari klinik punya tp beza dlm 0.1 cmtu je

Boleh ek berbeza? Baru tau ni seram plak Sy pakai ni. https://www.bionime.com/proimages/pro-img/06_Max/en/05-box.jpg.

Saya pakai accu-chek

Saya pakai onetouch