Air kelapa pure tanpa gula..

Hai mommy semua, nk tnya..kandungan dah berapa bulan boleh minum air kepala ye? Sbb sy ada dengar org ckp air kelapa elok minum start 6 bulan ke atas. Betul ke? #firstbaby #bantusharing #1stimemom

7 Các câu trả lời

Sy minum dari awal tapi jangan selalu. Berpada2 bila minum tu. Kalau nak bagi baby gerak2, boleh minum air kelapa. Nanti baby akan aktif. Kalau cirit birit ke, boleh jugak minum utk redakan cirit birit non stop tu.

depend pada badan..Saya pernah try minum masa 28w n perut jadi mengeras lepas minum..Since tuu xberani nak minum daa..Nie dah 36w baru start minum airkepala balek itu pun xselalu,dalam seminggu 2kali macamtuu je

Saya awal mengandung minum je sampai sekarang dah 34w. Memang suka minum air kelapa. Pure kelapa muda takda ais dan gula.. hehehe.. Suami rajin kait kat belakang rumah.. lazeeeeeet sis..

ikut pada badan masing² saya pernh mnum air kelapa,Lepas minum to bby tak bergerak. trus kene masuk wad 1 Hari,start pada to da tk berani .

saya start minum dari awal pregnant lagi.. alahan teruk cuma mampu minun air kelapa je,minun air masak atau air lain muntah terus

Dari awal tau mengandung boleh minum. Kan banyak khasiat air kelapa tu 😊

Saya 5 bulan baru start minum sampai nak dekat bersalinnnn. 🥳