Minum air gula

Hai mommy’s semua .. nk tny lah esok sy kena minum air gula, lepas minum air gula tue tunggu 2jam kan, ada kah boleh balik atau tunggu kt KK saja? And boleh x pagi2 tue sy teguk air biasa sikit untuk basah tekak? Sbb terbiasa minum air masak lepas bgn klu x tekak sakit 🥲

2 Các câu trả lời

nk balik boleh je tp bg sy better tgu sana. xpenat nk ulang alik. pendapat sy, bila perut kosong lg mudah nk habiskan minum air gula. Sy kena minum 2x, kali ptama perut kosong sng je nk habiskan. kali ke2 Sy minum sikit air masak utk basahkan tekak, tp bila minum air gula agk struggle nk habis.

1y trước

Yekew.. nanti kt kk boleh minta air masak ek? Lama xminum air gula ni 12taun jarak anak Tkt nya mcm2 sy pk 🤣

lepas minum air gula blh blik rumah lpas 2 jam p pulak..boleh ja minum air kosong sblm minum air gula

1y trước

Tq sis.. tp aritue sy duk jew kt klinik 😂 Xminum air putih langsung 🫠