Bedung baby

Hai mommy semua , nak tanyLah. Normal ke baby suka bedung means tidor mmg nak kene bedung , xbedung dia x nak tidur or x boleh tidor langsung. Pastu nak minum susu pun sama , nak dibedung kalau x tak boleh susu. Sebab dia sendiri confius nak minum susu ke nak isap jari. Kadang sampai mengamuk ,sebab isap jari x dapat isap nenen Btw baby 3bulan seminggu ##bantusharing #seriusnanya #ingintahu #firstbaby #jangandibully #1stimemom

1 Trả lời

Anak saya setahun dua bulan pon bedung lagi sis 😂 Nyenyak tidurnya

3y trước

normal lah yee kalau kita bedung untuk keselesaan dia