Luka czer terbuka

Ada tak yg sama mcm saya .. tempat czer tu terbukak sikit saiz mcm jerawat batu je .. tapi tk pergi klinik dan tk bagi tahu nurse ,takut sruh pergi klinik nanti dokter jahit .. dan nak tanya agak2 boleh ke sapu minyak gamat bhgian yg trbukak ade nanah sikit dan basah .. selalu sya lap ,sy berpantang sendiri ank yg kedua ..

1 Trả lời

pergi farmasi cari spray ubt dermacyn then ubt sapu utk luka czer. apply lps mndi or bila rasa tmpt czer basah.