jus mamariam utk yg da mengandung je ke ?

hai salam. Nak tanya ni, jus mamariam ok ke untuk org yg tgh ikhtiar mengandung ? korang consume da berapa botol baru dpat result positif? jus mamariam ni sesuai untuk org yang da mengandung ke. ? kita usaha Allah tentukan☺️

3 Các câu trả lời

waalaikusmsalam. elok sngat jus mamariam ni. sya consume 2 botol stgh Atas izin Allah saya pregannt. ya sangt sesuai untuk yg da hamil. sya tak rasa pening loya atau meragam. kndungan 8 week macam tak da rasa apa2. kalau da ikhtiar macam2 , ceh ikhtiar guna jus mamariam. saya da cuba

4y trước

da lama juga ikhtihar . da banyak juga tape upt (Terbuang). Alhamdulillah TapE yang last tu lps da consume jus mamariam🥰

jus mamariam utk before n after pregnancy...if IKTHIAR hamil boleh cuba madu ajaib turkey 😊

boleh amalkan