Gerakan Baby

Hai mommy semua.. Nak tanya.. 17w lebih dah blh rase pergerakan baby ke? Atau sy yg x peka.. Sbb sblm ni ada jgk rase ngilu2 dekat pusat.. Tp beberapa hari ni x rase pn.. Risau pulak..

2 Các câu trả lời

sy 12w dah rasa gerak mcm kupu2, kalau awak risau, boleh pergi klinik kat luar scan heartbeat baby. sbb sy tak rasa mcm kupu2 after 12w dan alahan hilang.. rupa2nya bby dah meninggal 2 weeks bila pergi check up week 15. Lain org lain pengalamanya, sy share pengalaman saya 😃

2y trước

sama sama, sy dah 39weeks dah 2nd baby, tengah menunggu hari.. semoga urusan awak dipermudahkan 😁

dah boleh rasa tapi mmg halus je rasanya. 20w nnt baru makin rasa

2y trước

Baik2.. Terima kasih banyak2 sis..