Cara naikkan berat badan..

Hai mommy semua.. Boleh bagi cadangan cara nk naikkan berat badan semasa hamil lagi² dalam bulan puasa ni... Timbang kat klinik berat turun so terpaksa laa kena repeat jumpa misi lagi 2 minggu... Kadang2 tengok makanan pun x lalu sngt nk makan... Tp terpaksa makan jgk wlaupun skit... Sekarang pregnnt anak kedua.. Time pregnnt Anak 1st dulu x de alahan sngt dngn mkanan.. Now pregnt 16 minggu. Thank you mommy semua. 🥰#advicepls #ingintahu

6 Các câu trả lời

Saya pun masalah berat turun 😩

2y trước

InsyaAllah lepas puasa ni berat akan naik kot.. Tengok makanan sedap ².. 😆