Tiada Selera Makan, 14Weeks

Hai Mommy's, Saya Sekarang Masuk 14weeks, tapi tak ada selera makan,kadang2 sanggup makan buah masa dinner time, tak suka nasi, kadang2 rasa geli kalau makan banyak sangat. ada yang dapat pengalaman macam saya?? adakah ini normal?

2 Các câu trả lời

Normal tu sis, sebab 1st trimester memang kita akan jadi macam tu. Tapi kalau boleh paksa makan je tau, kesian baby nak zat🙈

5y trước

Tu lah sis, tapi tak dapat paksa makan, saya terpaksa minum susu or nestum saja waktu malam, sebab langsung tak boleh masuk nasi waktu malam😂

Same with me. Now I have no such a big appetite. Just enjoy our pregnancy I guess :)

5y trước

yeah, but its also make me scare, i'm worried about baby.. what make me more worried this my 1st pregnancy, i'm worried if anything happen to this baby😭 ..