Lendir coco

Hai mommy , saya dah 37minggu 6 hari , nak tanya tadi ada keluar lendir coklat mcm dalam gambar tu , ada kah itu tanda bersalin ? Suggest pergi hospital atau tunggu sakit kerap . Skrg masih false contraction .#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

Lendir coco
2 Các câu trả lời

pengalaman saya, 1st baby contraction dgn lendir bercampur darah mcm ni la, sy terus pergi hosp n check 1cm bukaan, dia suruh balik dulu tapi esoknya still ada darah mcm ni , bukaan 3cm terus masuk LR, mungkin sis boleh try dulu check dekat klnik biasa ke? nurse pun nasihatkan kalau ada lendir bercampur darah jangan tangguh².

pergi hospital sis