Hb Turun Naik

Hai mommy. Saya da 35 week. Ada yang senasib dengan saya ke kadang hb turun naik? Siang malam telan zincofer. Usaha makan macam2 untuk naikkan hb tapi sampai satu masa hb akan low n next check up hb naik balik. Hb tak pernah cecah 12. Paling tinggi 11.9 then bila turun jatuh sampai 11.1. Nak maintain punya la susah. Sometimes rasa redha je ?

1 Trả lời

Normal turun naik. Asal kan jgn bawah 11. Nk dekat2 bersalin dh tu.