Baby kurang aktif

Hai mommy, saya baru 22 week. semalam and hari ni baby kurang aktif, ada kick cuma tak aktif mcm hari2 sebelum ni. normal ke? nak pergi hospital takut Dr cakap baby kecik lagi 😭

2 Các câu trả lời

try ransang dgn mnum air atau manis ke .. tgk dia respon ke x .. kalau 22w tu mmg kcik lagi ada ruang lagi .. kdng dia ada je gerak mungkin x merasa sbb still byk ruang dorg dlm tu .. kalau risau trus je ke hospital x pe .. gtau sis risau tkut jadi apa .. sya byk kali ke klinik/hospital if benda yg buat sya kurang selesa atau buat sya risau ..