cucuk Jena vs Dexa..mana lagi sakit?

Hai mommy... Sape pernah cucuk Jena dan Dexa... Antara dua ni mana lg sakit?? Ada yang ckp cucuk Dexa ni sakit..... Takut...

27 Các câu trả lời

dulu kena cucuk dexa masa preg anak 1st.. sakit dia tak terkata sis. mengalir jugak air mata ni ingat kan kuat last last kecundang hahaha..

Tak pernah cucuk Jena and tahu Jena tu untuk apa....Kalau Dexa pernah kena dulu masa anak pertama. Sakit dia haih tak boleh bawak bincang

Cucuk jena utk apa ye..to kalau cucum dexa..sy kena dua kali..sakit rse mcm nk tendang nurse..hahaha..tp kejap je sakit tu..lelama oky dh..

5y trước

Ternyata sakit cck jena...hahaha

Cucuk dexa ni cucuk paling sakit saya pernah rasa seumur hidup hahaha dua dua anak saya kena cucuk dexa ni.. tapi cucuk jena tu apa?

Sy cucuk dexa dlu anak 2nd.. Bg sy tak sakit, maybe redha kot, tak pk sakit..buat biasa je..jgn letak mind set kat situ sakit..

sakit woo cucuk dexa tu..saya kena dua kali..1st dose tu steady lagi.. 2nd dose rasa mcm nak menjerit je sebab sakit hahaha

Pernah rasa masa baby twins dulu..Ketaq kaki tangan semua.. sakit dia tuhan je tah..demi anak memang redha je masa tu

Pernah rasa masa bby 1st n 2nd... mmg sakit...keluar air mata lepas sejam cucuk tu rasa dia bisa habis

Baru ja tadi kena cucuk dexa... Ohh my... Sakitnya. Jena tak pernah kena lagi.

5y trước

Sy nak cucuk dexa kejap lg...takutnya..ramai cakap sakit

rmai yg ckp sakit,tp skjp je sakit tu cuma bdan sy jd lnguh2