jom share pengalaman ibu2 scan

Hai mommy ...saja nak tanya mommy2..jom share start berapa weeks baru mommy scan nampak yolk sac and janin ?

22 Các câu trả lời

4-5weeks nmpk yolk sac. 9-10weeks nmpk janin 12weeks bru nmpk heart beat baby

1st scan 9w lepas test hcg strip +ve.. nampak kantung janin & heartbeat

6 weeks my 1st scan.. nmpk yolk sac & janin.. tp hearbeat xde lg

6mo trước

alhamdulillah.. period sye regular & memg plan nk preggy.. tarikh lmp & size janin pun x lari jauh..2-3 hri je.. mgkin sbb tu jgak..

10 week 1st scan...nampak janin, yolk sac & dengar degupan jantung

Sllunya 7 mnggu dah nmpk jelas😊tpi tengk orang juga sis

firat scan 6w5d nampak dah dengan kelip2 heartbeat 😊

sy 6w da nampk yolk sac, janin dan dngr heartbeatnya..

8 minggu nampak yolk sac & heartbeat ❤️

9w first scan, dah nampak heartbeat.

first scan 6w dh nmpk heartbeat .