Garis hitam

Hai mommy , preggy anak laki atau perempuan ada garis hitam tak di perut ?

13 Các câu trả lời

Garis yg kt pusat ke bawah ke? Semua ada garis tu, cuma hitam ke tidak je. Ada orang akan jadi hitam betul, ada yg tak nmpak pun. Rasanya dia xdepend gender baby. Kalau stretchmark pun ikut badan masing2. Ada yg kata jgn garu la apa la, xda garu apa pun still ada jgk

sy perut ok lincin misi kata macam perut baru kawin ..🤣 padahal anak k 4 dah.. tapi yg ni mmg padat bulat nya rasa gatal pulak tu.. moyang sy pesan jng garu perut nnti ada kesan tak elok calar .. jd rusap² jer.. sy 26 minggu dah nmpk garis tu..

garis hitam di Perut bukan tanda jantina anak, ia nampak sebab hormon semasa kehamilan. garis hitam tu disebut linea nigra. Saya ada di perut juga. Yg pelik, ada juga di betis 😅. next check up nk tnya doc.

saya dua2 ada makin sarat ni mkn bnyk strechmark... awal2 dlu perut bersih jer ☺️... kadang malu dengan suami tpi suami pjuk xpe untuk anak... 😅

saya... strechmark takde. tp garis hitam tgh kat perut ada.. makin lama makin pekat plak. nape ye momy2

3y trước

normal tu. linea nigra namanya.

org ckp klu garis bengkok anak prempuan klu lurus llki..org la ckp🤭🤭

Girl ke boy ke dua2 ada sis….semua tu xboleh depends pd gender pon

Ikut orang ikut badan, bukan ikut gender baby.

tak de.cuma ada strechmark jer.

Dua dua ada.