Sakit celah kangkang sebelah kiri

Hai mommy, normal ke sakit celah kangkang sebelah kiri? Saya jadi sejak 28 minggu skrg dah 31 minggu still sakit. Kalu nak bgn dari duduk nak ubah posisi tido pun sakit. Normal ke tu?

9 Các câu trả lời

saya rasa camni masa 29weeks, tiba tiba sakit celah kangkang nak jalan pun sakit. check dr rupanya baby dah pusing ke bawah. so memang akan sakit tapi lama lama hilang dah sakit tu. sis buat exercise ringan macam butterfly, squad supaya tak nyeri sangat sakit tu

saya sakit kt bawah kangkang tu since 17ek lg xsilap. time jalan sakit. bangun dr kerusi nk jln pun sakit. doc kata normal. so sy think positif normal je la. skrg dah 32wk sakit lagi tp mcm kurang sikit dr awal2. tp still ada

tak pasti normal ke tak tp saya skrg 30 wk pon rasa bnda yg sama. dari 27 wk lg sakit tu. berjalan pon slow je sbb sakit, plus perut asyik mngeras stgh jam skli. masa ank 1st mmg tak rasa sakit mcm tu, even nk dkt bersalin.

10mo trước

31 weeks. Belum start cuti lagi. Bulan 11 baru start cuti

sma mcm sy sis.. ank second ni rse sakit dia tu lain sgt.. perut kdg mgeras kuat.. sakit celah kangkang tu sakit tulg blkg.. denyut2 je tulang blkg tu.. klw nk urut pn sakit sgt.. nk bjlan pn kdg ssah

ingatkan saya ja mengalami bgni ,second baby baru rasa bgni sakit celah kangkang kiri kanan bila bangun dr tdr smpi susa nak bjalan kadang2 kena ambi masa dia ok skjp baru bole gerak,

sy dh lma sakit bila tnya doktor ckp kmungkinan kerap kencing, berat, xpun jarak klahiran dekat..so thn ja la

sy pun rasa benda sama . seksanya rasa. DR sy kata normal sbb rahim tgh membesar

Sy dua² belah sakit.. skrg baru 30 minggu. Angkat kaki je mesti rasa sakit

Saya dh redha sakit klengkang ni dari 20w🤣 skarang 31w