Buku Pink

Hai mommy.. Nk tanya sapa mcm saya.. Ank bru sethn Tp pregnant utk 2nd bby.. Kena mrh tak utk buat buku nnt

8 Các câu trả lời

Nurse xmarah pun..sy buka buku masa anak baru 8 bln lbh..tp mgkin ada sstgh tpt yg nurse bising sikit..tp so far xprnh lg kna bebel cuma dia nasihat utk next lps ni kna merancang betul2 sbb ank kecik mnyusu badan dan ibu blom ckup rehat..so saya take it as good je la..now skrg da 22w ank yg sulong masih mnyusu badan.

5y trước

Aamiin.. Insya Allah.. Semoga dipermudahkan segalanya nnt.. ☺️☺️

tmpt sy nurse trsnyum je..dye kata klu ad pnh gugur mmg dye xbg prgnant awl..ank prtma baru sthun 6 buln..tp skng sy tgh pregnt 16week..so dye cuma syorkn ikut time date checkp yg dktr bg..

Xpe sis.. buat je. Kena marah pn nak buat cne. Rezeki.. senyum je la. Diorang bebel pn bukannya lama. Tanamkan dlm fikiran, bkk buku untuk mudahkan urusan lepas ni je.

Tima ksh mommy Sbb bg komen yg positif.. Moga dipermudahkan masa buat buku Pink lg.. 😍😍😍

Nurse tak marah of kita brsalin normal... Sbb sya dlu sma lpas brsalin 6bln dh prgnant 😀

5y trước

Saya dlu brsalin twin lpas tu jrk dkt dgn si adik, dkt sgt²... Twin 1taun 1minggu adik dh kluar 😃

Xda la... Bt apa nak mara Pula...

Tak sis. Jgn risau

xde masalah la..