tumbesaran anak agak kecil

hai mommy nk tanya la sy 37 minggu anak baru berat 2.35 kg agak kecil patut skrg da kena 2.5 mcm tu sy mcm risau la ada tak pengalaman sama mcm sy

3 Các câu trả lời

sy ank sulong last scan 37 mggu 2.4 kg genap 37 mggu induce + ketuban leaking bila bersalin berat bby 2.19 kg saja alhamdulillah setahun berat dia dah 9 kg lebih

sy pun timbang baru ni berat baby kurang ..tapi doc kata x apa..sebab normal ibu pun kecik....janji setiap Kali check up ada penambahan tumbesaran baby .

it's Normal .. Don't worry Too Much