Anak picky eater

Hai, Mommy need some tips ! Ada tak mommy2 yang ada pengalaman anak tak nak makan sangat ? Anak saya 11 bulan tapi susah sangat nak makan 😫 dah masak macam2 style tapi tak makan jugak. Ada ke susu formula yg boleh topupkan nutrient untuk anak saya ? Berat dia tak memberangsangkan.

2 Các câu trả lời

Anak x buka mulut ke awak? Anak awak masih makan bubur yg diblend halus ke + bubur kasar? Awak ada check mulut anak x? Maybe anak nk tumbuh gigi ke, dan die rasa x selesa pada mulut die. Da try bg buah ke tgk mcm mana reaksi die.

hi... sy dulu msa bby xnk mkn sy belikan dia biskut yg khas untuk bayi