Baby 11 bulan

Salam smua. Ada tak kat sini ibu2 yg mengalami mcm saya. Anak tak nak makan lamgsung. Puas pujuk dan masak macam2 tapi tetap xnak makan. Ada tips tak utk naikkan selera baby?

4 Các câu trả lời

samaa lh ank saya pun . kdg sampai 3 hari tknk mkn asyik nk susu je , mcm2 masak pun tknk . sellu sy buat tepung beras cmpur susu masakkan smpai kenyal bru nk mkn

Sme dgn sye anak xnk makn 😭😭 mcm2 ragam budak sekarang ni huhuhu susu je seharian Sblom2 ni elok je mkn nk masuk sehatuh bnyk ragam dia

sama,kalau makan pedas sikit dia makan pula.nenek dia try suap.kalau Makanan biasa lgsg xmakan .susu pon kurang buntu betol.

jom la kita nangis sama2 🫠