perancang??

hai mommy nak tnya mommy ambk perancang ap and ap kesan yg ad lps mommy ambik prncang tu.. sy buntu nk ambk prncang atau rncang sndri.. hsband nk rncang sndri tp sy tkut trbabas n nurse pn pksa ambk prancang.. #anakfirst

1 Trả lời

hai mmy..blh je rancg sndri..tp gna plindung la bla bsama..mcm sy..rancg sndri..jrk hamil 2-3 thun lbh..hehehe

5y trước

ye sis..sy pun dgr mcm tu jga..mcm period xteratur..so that sy ambil kptsn rancg sndri..husband pun stju