Preggy 9week

Hai mommy, nak tnya klu scan 9week cma nampk kantung shja, tu ada kmungkinan xjadi ka? 1st scan 6week d prut xjelas, then scan dri bawah ada nampk kecil, hari ni scan kantung shaja... ni kli 3 dah🥹

1 Trả lời

Dr ada suruh repeat scan x lgi 2w? Kemungkinan jdi ke x tu xpasti, kena tnggu lg 2w tkut awk punya proses pensenyawaan lmbat…ataupon kndgn awk ktegori chemical pregnancy

2t trước

ya, ada... scan lgi 2 mnggu, klu hsil sma d sarankn untuk cuci... sya scan d klinik swasta