bolehkah ibu berbadan kecil bersalin normal

hai mommy.. nak tnya, bolehkah ibu berbadan kecil n kurus bersalin normal? 1st baby.. time booking buku 36kg low BMI, now 45kg tp bdn still xgmuk2 ?.. baby ok mmbesar dgn baik week by week.. now 39 week 1day

12 Các câu trả lời

InnsyaAllah boleh sis... 9taun lps sy bsalin utk anak pertama pun berat time booking just 42kg..phjung khamilan hingga bslin berat pun 45kg aja😅 tp alhamdullilah sy bslin normal..baby berat 2.8kg lg..

In sha Allah boleh sis..Doa bnyk2...Bersalin bkn tgk atas bdan..Tpi tme nk push tu..yg bwah tu kne bukaan yg utk ank kuar hehe

5y trước

Wc..

Insya Allah boleh bersalin normal asalkan baby tak ada masalah...doa byk2 semoga dipermudahkan urusan bersalin

5y trước

Wc

Bole je. Saya pregnant berat 33. Masa lahirkan anak berat 49+ , tinggi 150. Anak keluar 3.35 kg hehe

Boleh je , inshaAllah .. Sya 41kg pun , bersalin secara normal . Asal kita kena yakin dan kuat

5y trước

Welcome sis

Bolh je sis. Sy 45kg mse preggy sulung. . Lhir baby besar 3.12kg tp alhamdulillh ok . .

5y trước

syukur alhamdulillah.. thanks sis 😘

ibu badan kecil la senang bersalin. kalau obese susah. sebaiknya jgn obese sebelum bersalin

5y trước

in sha allah.. thanks 😘😘

InshaAllah blh, sye mse ank first pn bdn kck, bsalin normal..

InsyaAllah. Doakan yg terbaik. Semoga dipermudahkan

5y trước

in sha allah.. amiin.. thanks 😘😘

In shaa allah blh..