Air gula? Apa rasa nye

Hai mommy😅 nak tanye ape rasa air gula ni? Banyak mane kene minum ? Sbb tngok ramai yang mcm takot nk minum air gula je😂 saya pon rasa takot nk minum nt ahaah😂#pregnancy #1stimemom #mommytobe

29 Các câu trả lời

Sy first time minum angap je lah air Oren.. Air gula ade bau oren dan warna oren sangat menyelerakan sedap manis 😂 4x telan je settle😜kali ke2 mnum relax je.. Ambik darah pun siap tengok lg kena kuat sbb baby, Boy💙