Air gula? Apa rasa nye

Hai mommy😅 nak tanye ape rasa air gula ni? Banyak mane kene minum ? Sbb tngok ramai yang mcm takot nk minum air gula je😂 saya pon rasa takot nk minum nt ahaah😂#pregnancy #1stimemom #mommytobe

29 Các câu trả lời

Manis.. Pekat memikat... Hihi... Ok jer xde pape juz make sure mlm sblm mnum air gula tu mkn knyg2 la... Sy 1st mnum air gula, tibe2 jd pening nk pitam n muntah sbb mlm tu xmkn nasi 😂 2nd mnum bru ok

sy baru minum 2 mgu lepas. dtg kk awal , dpt yg suam, nurse baru bancuh jd tak rasa sgt manis tu.. nk minum sekali teguk tp tak boleh sbb rasa loya jd sy minum slow2 jer.

p awai pg.. kdang air gula ada gelas besar ada gelas kecik.. p awai bleh ambik gelas kecik 😂😂😂 minum masa duk suam lg memang tak rasa apa sgt..

dh mnum dh haritu...dan sangkut,sbb tinggi sgt bacaan gula....now,kena follow up cek gula dlm 2mggu lagi....ada petua nk turun kn paras gula tak....

4y trước

tq sharing....😊

Rasanye sgt sdp pekat ye...pglmn 2x minum air gula.. Kne minum cepat2.. InsyaAllah fikir yg baik2 sis semoga dipermudahkan😁

baru minum hari isnin lepas. sekali teguk je.. tahan nafas.. ok la.. cuma pening sikit.. sebab puasa kan.. alhmdulillah x muntah

4y trước

klinik saya minom air gula besar n tggi cwan nyee😭mmg seksa nk.abis kan..klau cwan size ni insyaallah x seksa...sangkut pulak tu😆6.0

minum air gula pada sy xde apa2 pun rasa...disbb kn letak perahan limau kasturi...so xde la rasa manis 2🤣🤣🤣🤣

Sedap rasa air gula tu.. Baru je lepas minum semalam. Dtg KK awal nnti dpt yg masih suam. Dah sejuk susah nak telan...

rasa gula dan manis sgt . air gula kan . tp tkde la menakutkn . biasa je . kan kena puasa . dpt mnum tu mmg haus la

harusnya manis😂 kalau time preggy tu suka manis², rasanya minum air gula xda masalah. jgn takut ye puan.