Posisi tidur

Hai mommy , nak tanya normal ke kalau kita baring telentang lepastu nak tukar posisi mengiring kita akan rasa mcm cramp /senak dkt bwah perut , saya baru 19 minggu n first baby #ingintahu

4 Các câu trả lời

kiri kanan yg sedap juga terlentang 🤣🤣🤣 sedar2 tidu bgun pgi dh terlentang

1y trước

Samaaa haha. dah usaha dah tido mengiring kiri sebab baca elok untuk baby. Da letih kiri kanan pulak. tp yang lena tido bila terbaring trlentang tu.