SAKIT DI DADA

Hai mommy nak tanya, ada sesiapa yang sakit dada tak time pregnant ni.. Sakit dada macam senak dekat dada tapi still boleh bernafas macam biasa #seriusnanya #firstmom #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

3 Các câu trả lời

sy tak tahu lh normal ke tk sbb sy pon sesak dada.tapi time mlm lh kerap jadi. semlm sy paling rasa macam susah nk bernafas , sy baru lps minum kopi sbb nk lps ngidam sampai pagi takleh tido,saya minum air banyak ii and paksa muntah baru blh tido tuu pon pukul 2/3ptg baru dpt tido,dada rasa macam panas pastu rasa sesak dada. perut sy pon rasa macam tk selesa,hari nii just mkn bersup. cuba try minum air putih lebih and jgn mkn pedas and lps makan or minum jgn terus baring ddk dulu dh lps sejam makan baru blh baring,hari nii alhamdullilah ok dh

1y trước

i see.. macam saya selalu terjadi sesak dada time saya nak memasak 😅 kalau saya duduk rehat okay je.. bila tengah masak dia start sesak kt dada tu.. tak tahu la bahaya ke tak 🥺 risau juga kadang

ada pergi klinik tak time sakit dada ni .. saya pun sakit dada skrang ni .. tdi pergi klinik doctor suruh pergi hospital .tak tau la nak takutkan ke ape .dia ckp risau ada darah beku .tapi dia chek segala nadi suhu jantung normal je .tp ttap sruh pergi hospital ..

1y trước

awak kena covid ke?

Dada saya selalu rase berdebar. Mcm laju pulak jantung skrg2 ni. Mungkin sebab banyak benda fikir.