Berat baby

Hai mommy's ?. Nak nanya ni, ada pengalaman mcmna nak tmbah berat badan baby?

8 Các câu trả lời

sis fully bf je ke?...ada bagi makanan sampingan x?... macam bubur nasi ke.. puri buah ke... cuba tambah dgn makanan tu...sbb baby umur 6 bulan dah boleh mula bagi makan dah.... lagi dia mmbesar.. lagi dia perlukan banyak nutrisi if nak bagi bubur... cuba tambah dgn penambah perisa yg lain..cth sup ayam, sayur, atau serbuk ikan bilis... nanti cuba blend... or sis follow ig dr_nurhayalactationcenter

Cuba sis tmbh labu kuning dlm bubur baby sis..my aunty try these things for his son..mmg berkesan..tpi mngkn kptsan akn berbeza sbb bdn baby nda sama jua dgn bdn baby yg lain

Sis bagi baby makanan yang berkhasiat dan ikut suggestion Dr pakar pemakanan

Baby 9 bulan lbh sis..tp brat tdk smpi 8kg

If full breast milk it's what mom eats

Sy dulu tmbh planta dlm nasik bubur ank sy

5y trước

Naik..nurse yg srh sbb ank sy baby prem..ltk skt je

berapa umur baby sis

5y trước

9 bulan lbh sis.

Baby berapa bulan?