botol puting

hai mommy nak mnta suggest botol puting apa yg bagus anti tersedak dan puting yg seakan2 mcm nipple 😅 jenama apa yg ok yg momy kt sni prna guna ? tq☺️. #firsttimemom

7 Các câu trả lời

sy guna 2 jenis botol susu. hagen n avent. anak sy ok je dua2 botol ni. bila sy df pun, dia nak juga. tak keliru puting pun. tpi tu pun sbb sy bergilir2 bagi. mcm sesi pertama sy bagi direct feed, sesi kedua, sy bagi dlm botol susu. sy buat mcm tu je, smpai skarang baby dah 3 bulan, tak keliru puting pun.

9mo trước

ahh i see thnks sis

Baby i ok dengan pigeon soft teat wideneck. So far tak nipple confuse. I pump susu and sometimes bila baby bangun malam, hisband akan take over dan susu baby. Tomee tipee nb flow terlampau laju utk baby i. Baby tersedak

9mo trước

tq sis

Tommee tippee best 👍🏻👍🏻 dah bagi anak hegen avent semua tanak nasib ada org bagi gift tommee tippee quite suprise sbb mmg sebijik lembut mcm puting ibu. Murah pun murah dari he or she.

9mo trước

i see.. thnks sis

avent atau pigeon. sy pakai yg nb punya sampai skrg. baby dh usia 11bulan. xnk tukar sbb takut nipple confuse mcm baby 1st sy dulu.

9mo trước

oh ok sis thnks

brand hegen sis. baby x nipple confuse.

9mo trước

tqsm🫰🏻

tommee tippee

9mo trước

tq sis

Philip avent

9mo trước

thnks👍🏻