Semalam Buat Buku Pink 😍

hai mommy mommy semuaa . semalam sy buat buku pink 10w 1d . Alhamdulillah baby sihat jantung jari semua dah ada . darah sy semua okay . cuma to laa berat berlebihan 🤣🤣 macam mana nak kurangkan . asyik lapar jee . ada tipss tak ?? ada sama macam sy takk ??

Semalam Buat Buku Pink 😍
7 Các câu trả lời

Kurangkn nasi, bykkn sayur2an n buah je. Mcm sy dlu, sbb asyik lapar n nk mengunyah, jd sy beli buah2an kering mcm apricot kering n kekacang. Biskut pula, sy beli biskut oat with berries. Jnji mulut boleh mengunyah🤣🤣🤣

2y trước

sy kdng pukul 3,4 pgy pon ada bangun smata2 nk mkn nasi. lapar yg smpai tahap mengigil. Bila mkn, amik nasi asal dpt je, slebihnye amik buah jambu batu or oren🤣 lps tu sy mkn oat bar🤣

Normal berat naik. Saya makan je lantak la misi nak mrah pun 😆 habis kuat kena buat daily bp je hahahaha. Lapar memang tak boleh tahan2 dah time preggy ni. Saya 26weeks dah naik 9kg 🤣

2y trước

haa kan . kejap kejap lapar kejap kejap lapar . tak makan kembong . hahahah . to laa sebelum ni sy pukul 12 malam pun still makan nasi 🤣🤣

wah tahniah mommy.moga mommy dan baby sihat2 ya.Bestnya 10w ada selera makan..saya 10w tak lalu nak makan.asyik muntah sampai lah 4bulan..4 bulan keatas baru ada selera nak makan.😄

2y trước

Aammiinn ya Allah . sy sampai sekarang masih alahan lagi wak . tapi selera makan to tetap ada . tak makan kang jadi kembong sakit . jadi makan lah 🤣🤣🤣

Tahniah yaa😍😍 semoga ibu dan baby sentiasa sihat.. haha sy dr mula ngandung sampi skrg 20w asyik lapar🤣🤣 tk boleh tahan berat pun naik terus..

2y trước

Aamiinnn ya Allah . terima kasih 😍 haa kan . asyik lapar jeaa . dah makan pun still lapar . geram jeaa 🤣🤣

Wau samala kite hari. 10mgu 1 hari.. 😝 tp berat tak same… berat sblum hamil 53 skrg dah 54.5 😂

2y trước

awak sikit jee naik beratnya . sy mendadak naik tauu . aaa ghisauuu 🤣🤣

saye sebat je hahaha https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

2y trước

hahaha . awak bape week dah ?

Cuba kurangkan nasi Dan Mee, exercise lingan sikit

2y trước

noted 😍