Exercise during first trimester.. Yes or No?

Hai mommy and mommy to be semua.. Nak tanya, if first trimester boleh tak buat exercise mcm aerobic or zumba.. Sbb risau tkot risiko pada kandungan.. Terima kasih..

3 Các câu trả lời

Boleh. 1. Pilih tempat atau aktiviti yang selamat 2. Monitor heart rate 3. Don't overstretch

Awal2 better jangan buat apa2 yang berat2 atau kasar2... Banyakkan rehat...