Nak tanya jer ...

Hai mommy . Macam nak jaga kandungan yg masih awal awal ni ? Any tips ? Sbb saya ni lasak then takda apa apa alahan cuma hari hari nak makan tomyam je, dah g scan kelmarin tapi terlalu kecik tak nampak lagi , tunggu lagi dua tiga minggu baru nak g lagi (sayang duit) haha .

1 Trả lời

Masa scan first time bpe weeks? Just mkn teratur, berkhasiat and jgn lasak2. Bykkn rehat

4y trước

Time scan tu 4weeks kot haha . Sekarang Alhamdulillah 13weeks .