sakit tulang rusuk , sakit ari ii dngn pinggang kebawah & kerap kencing

hai mommy ii semua . nak tanyaa normal ke kalau sakit tulang rusuk kiri kanan . sampai nak tidur ,bangun ,berjalan semua tu tak boleh sebab sakit sgt . lpstu ari ii pun sakit . dia kerap tp on off . kejap sakit . kjap berhenti pstu dia sakit balik . pinggang pun sakitt sgt . kencingg pun kerap . kiranyaa semuaa tak kenaa lah . nak baring ke . ddk ke . berjalan ke . mmg tk selesaa . ad siapa ii pernah alami tk ? skng 33W4D #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

1 Trả lời

Benda tu normal jee sis, banyakkan berjalan dan naik turun tangga, nanti rasa tu dah tak sakit sangat. Biasalah dah ujung2 nak bersalin akan rasa mcm tu 😁

2y trước

tula dh buat . mcm lg sakitt . ni pun nak baring . knee org tlgg . mmg sakit sgt . dh tk thu nak buat mcm mnee dh 🥹